Pejabat Ahli Parlimen Dungun PEKA

Pejabat Ahli Parlimen Dungun yang diwakili oleh YB Ustaz Wan Hassan bin Mohd Ramli ada mempunyai Jawatankuasa Khas Parlimen yang akan membuat pemantauan kepada sebarang aduan yang diterima dari rakyat dibawah Kawasan Parlimen Dungun berhubung dengan kesusahan dan kesulitan atau penyakit pesakit yang dihadapi oleh mereka.


Setelah Jawatankuasa Khas Parlimen ini bermesyuarat dan memutuskan peruntukan khas perlu dihulurkan kepada mereka yang berkenaan maka pihak Jawatankuasa mempelawa kepada para dermawan untuk memberikan sumbangan untuk meringankan kesusahan yang mereka tanggung. Sumbangan boleh di salurkan kepada akaun sebuah NGO yang meliputi semua golongan masyarakat iaitu Persatuan Pengguna Dungun (PADU).


No akaun Persatuan Pengguna Dungun (PADU) adalah: Maybank no: 563091009632 dan setelah di masukkan dalam akaun tersebut hendaklah di maklumkan melalui emel: ngopadu@gmail.com atau sms/what`sapp no 0199822494.


Sumbangan tuan puan kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih Jazakumullahukhairankathira.

CaringBridge is a nonprofit social network dedicated to helping family and friends communicate with and support loved ones during a health journey. Learn more about CaringBridge.

To interact with Pejabat Ahli Parlimen’s website, sign in or register today.

By registering with CaringBridge, you will join over 300,000 people a day who are supporting friends and family members.

Sign In Or Register
SVG_Icons_Back_To_Top
Top