fiz rith

Wangi | Murah | Berkualiti | LARIS | REPEAT ORDER TINGGI | UNTUNG BESAR !!!
"MINYAK WANGI DENGAN HARGA YANG MURAH & HARUMAN TAHAN LAMA”
Wangi dan pasti anda tertarik dengan baunya...

Fizrith Perfume merupakan produk sebuah syarikat bumiputera. Kami sedia membekalkan anda perfume dengan harga yang cukup murah. Kami sedia menerima tempahan secara runcit ataupun borong. Harga yang ditawarkan serendah RM2.70. Wangiannya diinspirasikan daripada jenama antarabangsa, Produk Fizrith Perfume adalah 100% pati wangian TIDAK BERASASKAN HAIWAN. Ianya diekstrak dari bungaan, tumbuhan, buahan dan herba. Perfume kami dijamin berkualiti serta wangian asli lagi suci yang dapat membantu penggemar-penggemar minyak wangi memakainya tanpa was-was ketika solat dan kegunaan harian.

Berbeza dengan wangian yang lain dengan kandungan yang mampat dan padat bauannya setanding Jenama Minyak Wangi No.1 Di Seluruh Timur Tengah yang memberikan lebih nilai kepada wang anda pada harga yang lebih murah dengan mengekalkan haruman melebihi 8 jam. Bersama Fizrith Perfume pasti anda akan mencapai pendapatan melebihi 4 angka sebulan dengan produk yang permintaannya sentiasa ada dan laris jualannya di pasaran yang betul-betul boleh ‘buat duit ’…

Dari Abu Hurairah r.a : Rasulullah saw bersabda, "Wewangian bagi lelaki adalah wangian yang keras, aromanya (bau) keras dan warnanya tidak nampak. Sedangkan wangian bagi perempuan adalah wangian yang warnanya nampak dan aromanya tidak menyengat (hidung)."























CaringBridge is a nonprofit social network dedicated to helping family and friends communicate with and support loved ones during a health journey. Learn more about CaringBridge.

To interact with fiz’s website, sign in or register today.

By registering with CaringBridge, you will join over 300,000 people a day who are supporting friends and family members.

Sign In Or Register
SVG_Icons_Back_To_Top
Top